Sydney

Sydney

Globetrotters kunnen niet om Sidney heen: deze stad bruist van de nieuwe culinaire hotspots! Het is het summum van de relaxte, multiculturele gastronomie, een vrolijke mix van Europese en Aziatische invloeden. 

Een chef
in deze dichtstbevolkte stad van het land koopt voor zijn klanten bijvoorbeeld vis op de markt van Pyrmont in de wijk Darling Harbor en zijn biologische groente op Eveleigh Farmer's Market in de wijk Darlington. Hij bewerkt de bijzondere producten met een mix van Chinese technieken en Franse recepten in een nieuw jasje. De chef zal eveneens met toewijding kiezen voor Waguy, het Japanse rundvlees dat in Australië wordt gefokt en dat bijzonder fijn van smaak is. Heerlijk in combinatie met een Australische wijn uit de nabijgelegen Hunter Valley. 

Een traditie die onmiskenbaar bij Sidney hoort, is die van de gezellig coffeeshops. Men kan er uren werken, praten of gewoon even wegdromen bij een 'café grand cru' die u wordt geserveerd door een barista (oftewel een 'koffiekunstenaar) in en australian café.
 
Bekijk onze selectie van restaurants van Accor in Sidney voor een smaakvol overzicht. 

Actuele tafels 

Onze actuele aanbiedingen 

Ontdek ook...

Laat u verleiden door...