Restaurants by Accor Singapore

Singapore

Bangkok is even fascinerend als groot. Het biedt de reiziger een pure mix van de Thaise, de Aziatische en de mondiale eetcultuur. Neem de tuk tuk thaï naar een van de vele standjes op straat. Daar koop je voor een paar baht een versgeperste
vruchtensap in allerlei overheerlijke smaken of een smakelijke soep. 
Stap eens binnen in een van de weelderige hotels of restaurants in de hoofdstad, en u zult kennismaken met enkele grote visionairs op het gebied van de mondiale gastronomie. De eetcultuur in Bangkok is gestoeld op een eeuwenoude traditie en kan zich probleemloos meten met die van de Europese en Amerikaanse grote steden. En wie overvallen wordt door heimwee, vindt gemakkelijk troost in een Duitse brasserie, een Italiaanse trattoira of een Franse bistro. Want ook het beste uit het westen is hier te vinden. 
Maar wie spectaculair wil genieten, gaat natuurlijk iets drinken in een van de rooftop bars, zoals die van SO Sofitel Bangkok, of het restaurant Park Society. Bijzondere plekken in een bruisende grote stad, waar hippe jonge jongeren zich verdringen om de hele nacht te dansen op de muziek van de beste Dj's. 
Zin om op ontdekkingstocht te gaan? Laat u verleiden door onze selectie restaurants van Accor in Bangkok: 

Actuele tafels 

Onze actuele aanbiedingen 

Ontdek ook...

Laat u verleiden door...