Restaurants by Accor Marrakesh

Marrakesh

De keuken van Marrakesh is zoals de stad: zonnig, gul en complex. U komt er wereldberoemde gerechten tegen, maar ook onbekende recepten. Deze keuken is het resultaat van culinaire ontmoetingen en heeft zijn wortels in de berberse, joodse, S
paanse en Franse keuken. 
Het resultaat? Naast de alom bekende couscous en de iconische tajine die vaak geserveerd worden in de traditionele keukens, vindt men even gemakkelijk een moderne Marokkaanse keuken die zich laat inspireren door de lokale cultuur. Een heerlijk mals lamskoteletje, een vegetarisch gerecht of iets uit de internationale keuken, zoals een pizza met lokale kruiden. 
En die lokale kruiden zijn even uitgesproken als overvloedig: kaneel, saffraan, kruidnagel... u moet zeker een bezoekje brengen aan de souks in de medina, want deze markt staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. U ziet een aaneenschakeling van heerlijk geurende stalletjes. Laat u verleiden door de oosterse patisserieën, die die rijk zijn aan honing en oranjebloesemwater en waarvan alleen de makers het geheim kennen.  
Neem alvast voorproefje op uw verblijf in Marrakesh en bekijk hieronder onze restaurantselectie: 

Actuele tafels 

Onze actuele aanbiedingen 

Ontdek ook...

Laat u verleiden door...