Bestemming
Terrace garden Terrace garden

Zin om te lunchen op het gras…

Wat is er beter om onder te duiken in de natuur om volledig te genieten van een culinaire afdwaling?  Voor de lunch of het diner op een terras gaat u naar buiten, om te proeven van het plezier van het ogenblik. 
En als we eens in de buitenlucht zouden eten?

Op zoek naar een echte onderbreking, vergeet u alles in de geheime tuin van een restaurant of op het beste terras van de stad. Ga op ontdekking naar deze verborgen paradijsjes in stijlen en sferen die evenzeer onverwacht als gevarieerd zijn. Van zeer rustiek tot het elegantst,  focus op enkele restaurants die u aanbieden van de frisse lucht te genieten...

In München is het bier smaakvol!

Wie in Duitsland "terrasje pikken" zegt, zegt natuurlijk "Biergarten" (biertuin)! In de zomer zijn deze terrassen de ontmoetingsplek van bierliefhebbers die een verfrissend moment samen willen delen. Heeft u voor uw buitenmaaltijd echter liever een verfijnder sfeertje?  Ga dan naar het Sofitel Munich Bayerpost om te genieten van een uitstekende lunch op het terras, getekend door het stempel van de Franse bistronomie. En dat alles uiteraard vergezeld van een heerlijk glas bier!

De landelijke delen van vroeger voortzetten, aan de oever van de Marne

De zon door het gebladerte en het kabbelen van de rivier... Zoals in de tijd van de Impressionisten aan de oevers van de Seine en de Marne, bij mooi weer, met de 'guinguettes', de oeverfeesten, die ervoor zorgden dat de oevers van de wateren van Ile de France altijd vol waren. En u telt er wel op om uw ontspanningspauze te verlengen, na een gezellige maaltijd op het terras van het Ibis Kitchen Lounge in Nogent-sur-Marne.
Terrace garden
Wanneer het terras tuin wordt

Ongewoon, onverwacht, betoverend... woorden schieten te kort om de buitengewone tuinen en terrassen te beschrijven die sommige restaurants verfraaien. Vol groen neemt de lichtheid van de meest verfijnde tafels een andere dimensie aan, zoals in restaurant Bridges in Amsterdam. In het restaurant The Terrace in Barcelona, ver van de drukte van de avenue Diagonale, van waaruit u neerkijkt op de tuinen uit de 19e, beleeft u een unieke avond onder de bloemenpergola van het beste Catalaanse terras. Aan de andere kant van de planeet is het in Singopore waar u deze idyllische sfeer terugvindt in restaurant The Garden, Sofitel Singapour Sentosa Resort & Spa; het haalt zijn koelte en verhevenheid uit de natuur. Restaurants met terras zijn waarachtig onweerstaanbaar!

In de stad naar buiten gaan voor een maaltijd in een stukje natuur

Maar u kunt ook van het tegenovergestelde uitgaan: ermee beginnen om in het groen duiken en ervan profiteren om een culinair moment te beleven! In de beschutting van een weelderige oase in het hart van de stad, zondert u zich even af voor de duur van een geïmproviseerde picknick. Op een bankje van een van de ventwegen van het Jubelpark in Brussel, liggend op het gazon van de "Sheep Meadow" (groot grasveld in het westen van het park) van Central Park of aan de oevers van een van de meren van het Ibirapuerrameer in Sao Paulo... Eten in de buitenlucht is altijd heerlijk, willekeurig in welke vorm!

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen