Trends
restaurant view restaurant view
restaurant view restaurant view
restaurant view restaurant view
restaurant view restaurant view
restaurant view restaurant view
restaurant view restaurant view

Lunchen met uitzicht

Alle grote chef-koks zijn er stellig in, het plezier van de tafel begint met... het zicht! Ontdek enkele van de mooiste gastronomische uitzichten van de Accor restaurants over de hele wereld.

Zaligheden voor de ogen die de tong strelen
Vanaf een terras of door een grote glazen pui kijkt u uit op prachtige landschappen: wijngaarden, oceaan, bouwkundig erfgoed... Uw ervaring in de restaurants van Accor gaat soms veel verder dan smaak!
Lunchen aan zee

Als het gekabbel van de golven zich vermengt met het zachte  klinken van het bestek in een zaal van een gastronomisch restaurant, is het geluk niet ver weg... De Atlantische Oceaan laat zijn zware golven wegvloeien voor de schuifpuien van het "B", Sofitel Thalasso van Biarritz, de voorbijgangers zetten voet op de mythische Planches de Trouville onder de blik van de clientèle van het restaurant van de Cures Marines, en het paradijselijke strandmeer van Tahiti sublimeert een onvergetelijke maaltijd in het Pure Sofitel Moorea. Kies uw decor...

Een maaltijd in de buitenlucht met uitzicht op de toppen…

De zuivere lucht van de bergen maakt hongerig, doe de ervaring zelf maar op! Comfortabel geïnstalleerd tegenover de majestueuze Alpen geniet u van een rustieke en smakelijke keuken vanaf de terrassen van het Alt-Partenkirchen, Mercure Garmisch-Partenkirchen of het La Laiterie, Mercure Courchevel. Aan de andere kant van de wereld, in het Lombardi Restaurant, MGallery By Sofitel St Moritz, gaan de geuren van de Nieuw-Zeelandse gastronomie perfect samen met het uitzicht over het Wakatipumeer en de machtige keten van de Remarkables… 

Wanneer de wijngaarden uw enige horizon zijn…

Wijn en keuken kunnen niet zonder elkaar. De oenologische verblijven zijn de gelegenheid om te proeven van de perfecte overeenstemming tussen een beroemde landwijn en een streekgerecht. En is er een betere plek dan een terras met uitzicht op de wijngaarden om te genieten van dit moment? Tijdens uw lunch op het terras in "Cellar Kitchen" Restaurant, het Novotel Barrosa Valley geniet u van het uitzicht op de beroemde wijngaard van Jacobs Creek terwijl u smult van een verrassende Autralische specialiteit. Om dringend te ontdekken!

Een diner op een terras dat in de geschiedenis blijft

Majestueus en imposant beschouwen de kathedralen u terwijl  u geniet van een verfijnd menu... In het Reissdorf im Mondial, MGallery Keulen of in het Rem', Mercure Reims wordt een diner op het terras onder de blik van deze gotische meesterwerken een echte culinaire reis... die tegelijk historisch is!

De stad behoort u toe!

Wanneer de lichten van de stad weerspiegelen in uw borden, krijgen de gerechten plots een andere smaak. Vanuit het terras van het Restaurant Schoenemann, Sofitel Frankfurt Opera lonkt de economische hoofdstad van Duitsland naar u terwijl u geniet van een lokale specialiteit. In het ADLIB, Sofitel Lisbon Liberdade nipt u van een cocktail, omgeven door de heuvels van de witte stad, terwijl u zich in het Supernova, Novotel NY Times Square een onvergetelijk diner op het terras schenkt met uitzicht op Times Square… Welk van deze dineropties met uitzicht heeft uw voorkeur?

Een maaltijd in de wolken

Waar u ook kijkt, uw uitzicht draagt naar de horizon en de stad strekt zich uit voor uw verblufte ogen... Een diner of een lunch op een panoramisch terras brengt de zintuigen in vervoering en uw smaakpapillen in eendracht met de pupillen van uw ogen. In het Sofitel Rome Villa Borghese, het BOKAN, Novotel London Canary Wharf  of het Restaurante Novotel Barcelona City, hoog in de wolken en aan tafel van het gastronomische restaurant, hebt u de kans om het zelf na te gaan...

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen