Trends
Sweet burger Sweet burger
Sweet burger Sweet burger

Sweet burger, de zoete subtiliteiten van een buitengewone burger

En als het dessert, als verandering van de traditionele appeltaart of chocoladepudding, eens een onverwachte wending zou nemen... Die van de zoete burger! Ontdek enkele receptideeën die u zullen laten smelten voor deze ongewone burger.
Niets stopt de burger! Hij investeert nu ook in banketbakkerij en wordt uitgevoerd in een zoet assortiment met het concept dessertburger. Nog niet overtuigd? Test en smelt voor zoete en zachte verbindingen van de zoete hamburger...
In de zoete burger begint alles met de brioche…
Net als het "broodje" van zijn zoute alter ego, verdraagt de zoete brioche van de hamburger geen middelmatigheid. De kwaliteit van de brioche hangt af van het slagen van de zachtheid van de burger. Er is een uitzonderlijk "juwelendoosje" nodig voor elke zichzelf respecterende burger! Het perfecte evenwicht, heel subtiel, ligt in een brioche die tegelijkertijd zacht en luchtig is en smelt in de mond, die nét goudgekleurd is, precies zoals het hoort... 

Een desserthamburger die echte smaken ruim bedeeld
Uit de kwaliteit en de selectie van ingrediënten volgt het succes van deze hamburgers met zoete smaken voort. Hoe beter de ingrediënten, hoe smakelijker uw proeverij zal zijn! Niets vervangt de fondant van een echte chocoladebanketbakker, of zelfs de niet te evenaren zure smaken van de mooiste seizoensvruchten. Biologische honing, ambachtelijke slagroom en traditionele opgeklopte room horen ook bij de beste bondgenoten van dit recept van de zoete burger.

Een culinaire burger om het hardst in een groot assortiment aangeboden
Chocolade burger, vruchtenburger, briocheburger... En als we van deze bijna oneindige waaier maar twee of drie voorstellen kunnen bewaren? Kies voor zomervruchten en hun eenvoudige en onvervangbare smaken, met een tuttifrutti-burger: rode vruchten op een bed van slagroom. Of laat u verleiden tot de charmes van een aardbeienburger met chocolade-limecitroenroom... behalve als u de geurige en verbazende mix van een burger met krokante aardbei en avocadoroom aandurft. Mjam !

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen