Trends
Gourmet Burgers: gevarieerde bereidingen voor nieuwe smaaksensaties Gourmet Burgers: gevarieerde bereidingen voor nieuwe smaaksensaties
Gourmet Burgers: gevarieerde bereidingen voor nieuwe smaaksensaties Gourmet Burgers: gevarieerde bereidingen voor nieuwe smaaksensaties

Gourmet Burgers: gevarieerde bereidingen voor nieuwe smaaksensaties

Wanneer de burger de top van de verfijning bereikt dankzij zorgvuldig gekozen ingrediënten om uw smaakpapillen verrast te doen staan! Ontdek de Best Gourmet Burgers die verkrijgbaar zijn in de restaurants van Sofitel, Pullman, en MGallery by Sofitel.
De hamburger doet nu een volledig culinaire ervaring op... Verken nieuwe culinaire horizonnen, volgens originele en subtiele combinaties die de gastronomische burger voor u gereserveerd!
De nieuwe trend burger van de gastronomie
Vergeet de smakeloze fastfood hamburger die te lang werd geserveerd in een eenvoudig kartonnen doosje, met slappe, flauwe frites! Want opnieuw vormgegeven door de grote namen uit de gastronomie, wordt de burger onderwerp van 1001 culinaire uitvindingen. Sinds zo'n tien jaar nu heeft de burger alle smaakpapillen weten te veroveren, zelfs de meest veeleisende, door zich in een oneindige variatie van stijlen en inspiraties uit te nodigen op de meest prestigieuze tafels.

Wanneer de grote chef-koks de weg vrijmaken
De gastronomische burger, favoriet van de sterrenkaarten! Niets houdt het voorstellingsvermogen van de grote chef-koks tegen, en hun burgerrecepten stellen de meest onverwachte combinaties voor. Hoe kunt u zich niet laten verleiden door deze combinaties waarin tradities en nieuwe trends samengaan? Smaken van zee en spel met zoet en zout, met de burger van kreeft en witte perziken van Guy Martin. Er wordt ook een luxe plantaardige burger gemaakt, in de kielzog van Alain Passard en zijn gele of purperen borden. Het recept van de burger pronkt overigens met aroma's uit Azië of Latijns-Amerika.

Culinaire burger: tussen evenwicht en selectie van ingrediënten
Als de hamburger wordt gesublimeerd om er een uitzonderlijk gerecht van te maken, moeten er meerdere voorwaarden worden verenigd. Allereerst het knappende van het dunne broodje (hamburgerbroodje), dat perfect geroosterd moet zijn. Vervolgens de keuze van ingrediënten van uitstekende kwaliteit: rundvlees, gevogelte of zelfs vis... En tot slot een garnituur zonder fouten die passend is: goudkleurige en "crispy" frites, een saus die tegelijkertijd smeuïg en licht is, een krokante salademix of een slim assortiment gemarineerde groenten. De hamburger bereikt de top van verfijning!

Best Burgers Gourmet: een inspiratie van Accor
Beleef uw eigen hamburgerervaring dankzij de verleidingen die de restaurants van de Accor hebben bedacht. Herinterpretatie of perfecte verbuiging van het originele recept, uw smaakreis wordt gesublimeerd door het decor van de adressen van Sofitel, Pullman en MGallery by Sofitel. Een chique en culinaire versie, op smaak gebracht met truffel en Parmezaanse kaas, authentieke smaak van de cheddar en de geroosterde bacon, of exotische zachtheid van de Japaleños-paprika's... Door te profiteren van het aanbod van Best Burgers Gourmet neemt uw verblijf een absoluut culinaire toon aan!

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen