Trends
Las hamburguesas en el mundo anglosajón Las hamburguesas en el mundo anglosajón
Las hamburguesas en el mundo anglosajón Las hamburguesas en el mundo anglosajón
De burgers rondom de Angelsaksische wereld De burgers rondom de Angelsaksische wereld

De burgers rondom de Angelsaksische wereld

Wie reizen zegt, zegt natuurlijk culinair plezier. Als u bij degenen hoort die hebben toegegeven een zwak te hebben voor de burger, blijken sommige stops onmisbaar te zijn... Ontdek de beste burgerrestaurants van de Angelsaksische wereld!
Als symbool van de Angelsaksische gastronomie is de burger onontkoombaar geworden in de kwalitatief uitstekende bistronomie. En om het te bewijzen, nemen we u mee rondom de wereld, in het spoor van de must van de burgers!
Een heel eenvoudig gerecht… en toch zo aanlokkelijk!
Het traditionele hamburgerrecept kan heel basisch lijken: gehakt tussen twee sneetjes licht geroosterd brood, met een garnituur van specerijen, uien, augurken, kaas en sla. Maar opdat dit eenvoudige gerecht uw smaakpapillen laat genieten, moet het worden bereid met talent en aandacht... Direct instappen voor 4 tussenstopburgers.

Een burger eten in New York
De stad New York en de hamburger hebben één punt gemeen: ze staan allebei symbool voor de Amerikaanse cultuur. Hier vindt u op elke hoek van de straat een cheeseburger voor 1 dollar...  maar u zult volhardend en vooral geduldig moeten zijn om de beste burger van New York te vinden. De meest gereputeerde adressen hebben heel lange wachttijden om er daar van te genieten. Andere referenties op dit gebied zijn lastiger te vinden, zoals de burgerhotels in New York: etablissementen die de beste burgerrestaurants van New York hebben. Maar zodra u de graal hebt bereikt, kunt u zich erop beroemen een top burger te hebben gegeten, midden in de Big Apple... So yummy!

Van een hamburger genieten in Londen
De Londense burger hoeft niet te blozen voor zijn concurrenten van de overzijde van de Atlantische Oceaan: de Engelse hoofdstad verwelkomt restaurants die zich elk jaar opwerken tot de top 3 van beste burgerrestaurants ter wereld. En met reden: het waren de Engelsen die als eerste het idee hadden om plakjes cheddar toe te voegen aan de mythische sandwich. De burgers in Londen, soms verfijnder dan hun Amerikaanse tegenhangers, zijn zo smakelijk dat je er je vingers bijna bij zou opeten!

Wanneer Sydney de exotische burger aandurft!
Laten we verder weg gaan... Hebt u al ooit een echte Australische hamburger geproefd? De "Aussie Burger" is echt culinair patchwork, dat de talloze culturele invloeden van het Australisch grondgebied weerspiegelt: bieten, ananas, ei, kaas... en natuurlijk gehakt vormen deze burger aan het andere eind van de wereld!

Terug naar de oorsprong van de burger
En als u om uw wereldreis van de Angelsaksische burger te beëindigen eens terug zou keren naar de oorsprong?...  Richting Hamburg! In de 19e eeuw was de hamburger het hoofdgerecht dat werd geserveerd op de schepen van de H.A.P.A.G., de compagnie die Hamburg met New York verbond. Als u een echte burgerkenner bent, mag u deze gastronomische halte niet missen. Te meer omdat de Duitse haven enkele van de beste burgerrestaurants van het vasteland biedt... Guten Appetit!

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen