Trends
brunch au Pullman brunch au Pullman
brunch au Pullman brunch au Pullman
brunch au Pullman brunch au Pullman

De brunchervaring bij Pullman

Bent u op zoek naar een originele en smakelijke brunch in hartje Parijs? 
Pullman hotels bieden een nieuwe kijk op deze heerlijke maaltijd door de combinatie met bijzondere activiteiten. Of u nu met uw familie of vrienden bent, u beleeft er een heerlijke tijd.
Familiebrunch bij Bercy

Een familiebrunch is verleidelijk voor volwassenen, maar de kleintjes kunnen niet altijd het geduld opbrengen om rustig aan tafel te blijven zitten. 
Daarom heeft "Esprit du 12ème", het restaurant van het Pullman Paris Centre-Bercy, zijn eigen "Brunchy Family" brunch gecreëerd. Terwijl u samen met uw partner van een uitstekend buffet geniet, hebben uw kinderen plezier onder de oplettende ogen van onze fantasierijke activiteitenmedewerkers in de speciaal voor kinderen bestemde "Salon Enfant". 
Optredens, make-up, bordspelletjes, films en kindvriendelijke gerechten: iedere zondag is er weer een ander thema. Eindelijk een brunch die voor het hele gezin leuk is!


Brunch voor de kleintjes in Montparnasse

Gelegen in het hart van de hoofdstad is het "Just'In" restaurant van het hotel Pullman Paris Montparnasse ook zo'n aangename gelegenheid voor een plezierige zondag met uw geliefden dankzij de "Baby Brunch". Door de vier thema's van het restaurant, "Dreamers", "Sports-minded", "Foodies" en "Artists", in combinatie met maandelijks nieuwe activiteiten en themashows, is er altijd wel iets bij voor iedereen. Boerderijdieren, ruimte-avonturen en piraten spreken tot de verbeelding van zelfs de allerkleinsten. 
De brunch biedt overheerlijke, huisgemaakte gerechten: volwassenen kunnen genieten van roerei met truffel, romige kastanjesoep en wildspecialiteiten, terwijl de kinderen zichzelf kunnen trakteren op pannenkoeken, wafels en chocoladedonuts. 


Een ontspannen brunch naast de Eiffeltoren

Als u op zoek bent naar een ontspannen zondagse brunch met uw partner of vrienden, is de "Yoga Brunch" in de Frans-Amerikaanse brasserie "Frame" van het hotel Pullman Paris Tour Eiffel echt iets voor u. Begin de dag op een gezonde manier: sluit u aan bij een yogales in de fitnessruimte of in de groentetuin op het dak van het hotel, met een schitterend uitzicht op de Eiffeltoren. Na het ontstressen lest u uw dorst met een detoxsapje. 
Geniet vervolgens van een gezond en smakelijk buffet waarin de typische gerechten van een New Yorkse brunch worden afgewisseld met Franse specialiteiten. 
Een uitstekende manier om de week te eindigen en aan een nieuwe te beginnen!


U kunt rekenen op de Pullman hotels van Accor voor een prettige familiebrunch of een heerlijke ochtend met vrienden.

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen