Trends
Le brunch à l'anglaise Le brunch à l'anglaise
Le brunch à l'anglaise Le brunch à l'anglaise

Een zeer Britse brunch

Nadat u heeft uitgeslapen, kunt u uw middag aangenaam besteden met een brunch met uw geliefde of een grote groep vrienden. Dankzij deze deskundige tips bent u op de hoogte van de authentieke ingrediënten van een echte Engelse brunch. 
God save the brunch!
Engelse brunch: alle ingrediënten die u nodig heeft

Het uitgebreide Engelse ontbijt is wereldberoemd. Traditioneel gezien bestaat het uit eieren (roereieren, gebakken eieren, gepocheerde eieren, enz.), worstjes, plakken gebakken bacon, champignons en bonen, geserveerd met dikke plakken goudbruin geroosterd brood. 
Naast deze verplichte gerechten vindt u andere huisgemaakte specialiteiten waardoor het water u in de mond zal lopen.


Engelse brunch: een kopje thee en nog veel meer

Een Engels brunchmenu bestaat uit verschillende klassieke Britse gerechten, waaronder Engelse muffins met boter en marmelade, een soort jam die wordt gemaakt van citrusvruchten (inclusief schil). Een ander populair broodbeleg is marmite. Zoals de advertentie al vermeldt: "u bent er óf dol op óf u heeft er een hekel aan!" Eggs Benedict is ook een klassiek Engels brunchgerecht. Het bestaat uit een gepocheerd ei op een Engelse muffin, met als topping bacon en hollandaisesaus. Zeker een aanrader! Gemarineerde, dik gesneden bacon maakt al meer dan honderd jaar deel uit van de Engelse keuken. 
Of probeer een gepofte aardappel met een originele topping als tonijnsalade en geraspte cheddar, bonen of chili con carne: de keuze is aan u!


Eén klontje of twee?

Engelse thee mag niet ontbreken bij een Britse brunch, en een beetje citroen past er altijd bij. Engeland heeft meer dan honderd soorten thee. De meest voorkomende soorten zijn Earl Grey (zwarte thee met bergamot), Darjeeling en Assam (Indiase theesoorten) en Lapsang Souchong, een Chinese thee die wordt gerookt boven een vuur van dennenhout. 
Andere bekende dranken voor bij brunches zijn koffie en versgeperst sinaasappelsap. 
Proef een beetje van alles, maar wees gewaarschuwd: uw Engelse gastheren kunnen schrikken als u eten in uw drinken doopt! 


Zoals u kunt zien, is een Engelse brunch een overvloedige maaltijd. 
Of u nu liever zoete of hartige gerechten heeft (of beide), u zult de rest van de dag vol zitten.

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen