Trends
Le brunch à l'australienne Le brunch à l'australienne
Le brunch à l'australienne Le brunch à l'australienne

Australische brunch

Zin in een brunch tijdens het ontdekken van de prachtige steden en landschappen in Australië? 
Geniet van deze overvloedige, diverse maaltijd en ontdek enkele specialiteiten uit het land van de kangoeroes.
Australië heeft een sterke traditie op het gebied van brunches

Brunches komen oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk en zijn nu een vaste traditie in Engelstalige landen, waaronder Australië. Van Melbourne tot Darwin tot Brisbane: er is bijna geen restaurant dat geen brunches serveert in het weekend. 
De brunch is een combinatie van ontbijt en lunch. Tijdens een Australische brunch komen vrienden en familie bij elkaar om samen te genieten van een buffet met zowel zoete als hartige gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. 


Hoe ziet een Australische lunch eruit?

Een uitgebreide Australische brunch bestaat gewoonlijk uit heerlijke gebakjes, salades en sandwiches. Er worden ook lokale specialiteiten zoals zeevruchten en vis geserveerd. Er zijn sinds kort ook volledig vegetarische en glutenvrije brunches. 
Op het menu staan bijvoorbeeld rijstkoekjes met kaas en cherrytomaten of gegrilde sandwiches met pesto. Een verrassende, smakelijke draai aan traditionele gerechten!


Klassiekers van down-under

Deze gerechten mogen niet ontbreken bij een Australische brunch:   
- Eieren, naar wens geserveerd als roerei, gepocheerd ei of omelet.
- Avocado op toast, gewoonlijk geserveerd met feta en tomaten.
- Pannenkoeken, een hele stapel, geserveerd met fruit, ricotta, boter of honing. Wilt u uw smaakpapillen verrassen? Probeer dan eens de hartige pannenkoeken van bloemkool!
- Gebakken bacon die heerlijk krokant is.
- Maïsbeignets, rijkelijk belegd met avocado, room, zalm en tomaten.
- Vegemite, een typisch Australisch beleg dat lijkt op sojasaus en een zoutige smaak aan sandwiches en salades geeft. Prikkel uw smaakpapillen met dit unieke ingrediënt op een plak geroosterd brood met pindakaas.
- Mocktails, alcoholvrije cocktails op basis van fruit, vol vitaminen.
- A flat white, een feest voor de ogen dankzij de prachtige figuren die in het melkschuim worden geschetst door deskundige barista's.


Ga naar een Accor restaurant om al deze specialiteiten te ontdekken en een heerlijke ochtend door te brengen met vrienden of familie tijdens uw bezoek aan Australië! 
Zoet of hartig: u zult niet worden teleurgesteld!

Onze samenwerkende restaurants

Onze gerelateerde artikelen